/

Ipad pocetna

linijaretina

Retina ekran. Uživajte u pogledu kao

nikada prije. Spektakularan Retina zaslon.

Sve što radite na iPad uređaju radite na velikom, prekrasnom ekranu. A uz bolji ekran bolji je i cjelokupan doživljaj iPad uređaja. Retina ekran na iPad uređaju odlikuje rezolucija od 2048 x 1536 piksela, bogata zasićenost boje i zapanjujućih 3,1 milijun piksela. To je četiri puta više piksela nego na iPad 2 uređaju i milijun više nego na HDTV-u. Ti pikseli su tako gusto zbijeni da vaše oči na uobičajenoj udaljenosti gledanja ne mogu razabrati pojedinačne piksele. Tek kada više ne vidite pojedinačne piksele dobivate potpuni uvid u sliku. Ili članak. Ili igru. Kao nikada prije.

linija

 

performance_icon


Snažan AX6 čip. Udvostručili smo performanse

 

a6xDuplo veća brzina. Duplo bolja grafika.graf copy

Novi A6X čip u iPad uređaju naš je najsnažniji čip za prijenosne uređaje dosad. Pruža do dva puta veće procesorske i grafičke performanse od A5X čipa. I zato je iPad još brži i bolje reagira. Aplikacije se smjesta pokreću i rade glatko. Grafički zahtjevne igre su fluidne i živopisne na prekrasnom Retina zaslonu. Uz poboljšanu obradu signala slike ugrađenu u A6X čip, fotografije i videozapisi koje snimite s pomoću iSight kamere od 5 megapiksela izgledaju oštrije i još više dostojne Retina zaslona.

 

battery_clockPočetne performanse CPU Grafika ..

10-satna baterija.

iPad se odlikuje Retina zaslonom od 3,1 milijun piksela i naprednim procesorom i grafikom. Znate li kakav učinak to ima na vijek trajanja baterije? Gotovo nikakav. I dalje vam je na raspolaganju do 10 sati rada za čitanje, gledanje, reprodukciju, pisanje i stvaranje čega god želite.

linija

 

 Iphoto
linija

 

Ugrađene aplikacije.

 Čim ga raspakujete, iPad preuzima zadatke koje radite svaki dan i čini ih izvanrednima. Isplanirajte svoju sljedeću pustolovinu. Zatim je snimite u HD videozapisu od 1080p. Pogledajte internet sadržaj ili film. Pročitajte najprodavaniju knjigu ili časopis. Provjerite e-mail. Šaljite poruke. Ili budite u kontaktu licem u lice putem aplikacije FaceTime. Zadivit će vas koliko je toga ugrađeno.

 

Više od 300 000 aplikacija u App Store trgovini.

 App Store je mjesto na kojem se nalazi više od 300 000 aplikacija za iPad i taj broj raste.3 Međutim, broj aplikacija tek je dio priče. To su prekrasne, očaravajuće aplikacije stvorene samo za iPad. One mijenjaju način na koji sve radite. Možete napraviti  filmsku najavu u holivudskom stilu za zabavu, isplanirati školski čas putovanje ili jednostavno isplanirati obrok – i sve to na jednom uređaju.

linija

 camera_icon

 

Face Time i iSite kamere.

Sada imate još više razloga za osmijeh.

 linija

 

linija

camera_facetime

 

Mahnite novoj Face time

HD video kameri

 

camera_facetime_icon

FaceTime na iPad uređaju omogućuje razgovor licem u lice – čak i kad ste kilometrima daleko. Možete uputiti video poziv putem Wi-Fi ili mobilne mreže4 pa čak i kada ste vani, vaši prijatelji i obitelj bit će uključeni. A uz novu FaceTime HD kameru, svi mogu još bolje vidjeti vas i ono što se nalazi oko vas. Također je možete iskoristiti i za snimanje portreta ili videozapisa u HD rezoluciji od 720p.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

linija

 

camera_video

 

Snimajte HD videozapise

u punoj rezoluciji 0d 1080p.

 

camera_video_icon

Nekad vas život iznenadi. Čitate nešto na vašem iPad uređaju čekajući voz i odjednom ugledate nadarenog uličnog zabavljača na peronu. Ili surfate internetom i gledate sadržaj sjedeći u naslonjaču i ugledate vašeg psa kako kaska noseći baletnu suknjicu vaše kćerke. iSight kamera iPad uređaja omogućava vam da zabilježite sve te nepredvidljive, predivne i urnebesne trenutake. I to ni manje ni više, nego u HD rezoluciji od 1080p. A automatska videostabilizacija zaslužna je za snimanje bez drmanja i podrhtavanja, što je velika prednost kada prasnete u smijeh.

 

 

 

 

linija

 

 

camera_improvements

 

 

Snimajte fotografije

od 5 megapiksela.

 

iSight kamera od 5 megapiksela ima senzor pozadinskog osvjetljenja koji snima izvanredne slike kako pri dnevnom svjetlu, tako i pri svjetlu svijeće. Kad snimate fotografije, velik i prekrasan Retina ekran postaje velik i prekrasan vizir – dajući vam dovoljno prostora za komponovanje snimka. Funkcije automatskog fokusiranja, fokusiranja jednim dodirom i postavljanja ekspozicije jednim dodirom brinu se za to da svaka fotografija koju snimite u trenu postane djelo koje ćete morati uokviriti. A s ugrađenom tehnologijom za prepoznavanje lica koja automatski uravnotežuje fokusiranje i ekspoziciju za do 10 različitih lica još je više prostora za više osmijeha. Stoga svi pogledajte u iPad i kažite “ptičica”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

linija

 ipad gallery

 

Super brzi mobilni internet.

Povežite se širom svijeta.

 linija

wireless

linija

 

Ugrađena napredna Wi-Fi tehnologija.

Nove mogućnosti Wi-Fi povezivosti ugrađene u iPad omogućuju bržu vezu nego ikad dosad – i do duplo bržu nego na bilo kojem iPadu prethodnih generacija. Uz dvopojasni (2,4 GHz i 5 GHz) Wi-Fi 802.11n i podršku za povezivanje kanala, brzine preuzimanja mogu dosegnuti i do 150 Mb/s.5 U prijevodu: stvari koje obavljate svaki dan mogu biti značajno brže.
Sljedeća generacija mobilne povezivosti.

Ako se želite povezati na internet čak i kada nemate pristup Wi-Fi vezi, odaberite iPad koji ima Wi-Fi + Cellular. Sada podržava još više superbrzih mobilnih mreža diljem svijeta – uključujući napredne bežične mreže kao što su HSPA, HSPA+ i DC-HSDPA. Na taj način možete preuzimati sadržaj, emitirati videozapise ili pregledavati internet nevjerojatnim brzinama – bez ugovora ili dugotrajne obveze.

linija

iOSios_icon

Najnapredniji operativni sistem na svijetu.

Jezgru svakog iPad, iPhone i iPod touch uređaja čini operativni sistem iOS. On sadrži sve ugrađene aplikacije kojima se svakodnevno služite i intuitivnu Multi-Touch tehnologiju koja iPad čini tako naprednim. Sa svakim besplatnim ažuriranjem sustava iOS vaši uređaji postaju sve moćniji. Najnovija verzija operativnog sistema, iOS 6, već je instalirana na iPad. Pa tako čim ga izvadite iz kutije odmah možete početi koristiti više od 200 novih karakteristika uz koje će stvari koje radite svaki dan od sada raditi još brže i bolje.

 

iCloud

icloud_icon
Vaš sadržaj. Na svim vašim uređajima.

iCloud je ugrađen direktno u iPad. Uključite ga i odmah ćete moći pristupiti svim potrebnim sadržajima, bilo da im pristupate s iPad, iPhone, iPod touch uređaja, te Mac ili osobnog kompjutera. Nove karakteristike operativnog sistema iOS 6 omogućuju veće mogućnosti prilikom korištenja usluge iCloud. Dijelite fotografije s osobama koje odaberete putem funkcije za dijeljenje fotografija Shared Photo Streams. Locirajte, zaključajte i vratite izgubljeni iPad lakše nego ikad. Pretražujte web-stranicu na jednom uređaju i nastavite tamo gdje ste stali na drugom uređaju zahvaljujući iCloud karticama. A sve ovo je samo početak.

linija

Lightning priključak.

Manji. Pametniji. Izdržljiv. Dvostran.

linija

lightning

linija


Novi način povezivanja.
lightning

Sasvim novi Lightning priključak dio je svakog novog iPad uređaja. On je 80 posto manji od 30-pinskog priključka. Odlikuje se potpuno digitalnim dizajnom s osam signala koji je puno izdržljiviji. Još jedna odlična strana novog Lightning priključka: dvostran je. To znači da kabel možete priključiti bez da pazite na koju ste stranu okrenuli.

Lightning 30-pinski adapter.

Ako već imate dodatnu opremu za iPad koja radi na principu 30-pinskog priključka, možete je spojiti na svoj novi iPad. Jednostavno upotrijebite Lightning 30-pinski adapter (nabavlja se zasebno).
linijalinija

smartcover_fanlinijaiPad Smart Cover i Smart Case

Dva odlična izbora za iPad.

linija

smart cover

linija

smartcover_coveriPad Smart Cover.

Kakva pametna kombinacija! iPad i iPad Smart Cover, naravno.7 Ono što ih istinski veže je pametna magnetska tehnologija koja se nalazi u svakom od njih. iPad Smart Cover savršeno liježe na mjesto kako bi zaštitio zaslon vašeg iPad uređaja. Otvorite Smart Cover i vaš iPad se uključuje u trenu. Zatvorite ga i vaš iPad prelazi u stanje mirovanja. Savijte Smart Cover i on se pretvara se u stalak. Sve je to tako, pa, pametno.
iPad Smart Case.smartcover_case

iPad Smart Case prekriva iPad s prednje i sa stražnje strane ne utječući na tanak i lagan dizajn ovog uređaja.7 Baš kao Smart Cover, lako se savija u stalak za čitanje, tipkanje i gledanje videozapisa. Također automatski uključuje i isključuje iPad prilikom otvaranja i zatvaranja. Načinjen je od poliuretana i dostupan u pet jarkih boja.


Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress