/

slika 1

 

linija

  Lijepo ga je vidjeti.

A još ljepše koristiti.

linija

Velik i moćan ekran. Četverojezgreni Intel procesori treće generacije i najnovija NVIDIA grafika. Vrhunske mogućnosti spremanja. I još mnogo toga. To je najbolji kompjuter za vaš sto.

linija

 display_hero

linija

Ogroman ekran sa LED pozadinskim osvjetljenjem.

I više nego ugodan oku.

linija

 

Inovacije koje možete vidjeti.

imac 75
Nećete željeti nikakvo ometanje pri gledanju sadržaja na ovom velikom, prekrasnom 21,5-inčnom i 27-inčnom ekranu. A neće ga ni biti zahvaljujući novom dizajnu zaslona koji smanjuje refleksiju za 75 posto. Osim toga, budući de se LCD sada nalazi tik uz staklo, sadržaj koji gledate kao da iskače sa ekrana. Saznajte više o dizajnu iMac komjutera  manje refleksije

 

IPS tehnologija i LED pozadinsko osvjetljenje.

 

Veličanstveni ekran iMac komjutera izgleda izvrsno s bilo kojeg mjesta u kući. Uz IPS tehnologiju (eng. in-plane switching) slika je sjajna, a boje izvrsne iz gotovo svakog ugla. LED pozadinsko osvjetljenje garantuje jednoliku svjetlinu koja se uključuje trenutno, bez čekanja. Stoga ste uvijek spremni familiji prikazati dijaprojekciju slika s ljetovanja.

 

Živopisne boje vjerne stvarnosti. Uvijek.

 

Sve što vidite na velikom, sjajnom ekranu – od tonova kože preko tamnih sjena do azurno plavog neba i zelenih polja – bogatih je i prštavih boja koje su još vjernije stvarnosti. To je stoga što je s pomoću vrhunskih spektroradiometara svakom ekranu iMac komjutera zasebno kalibrisana boja kako bi bila u skladu sa standardima širom svijeta.

 linija

processors_herolinija

Najnoviji intel procesori.

Četri jezgre, bezbrojne mogućnosti.

linija

Zahvaljujući trećoj generaciji Intel Core procesora, novi iMac najbrži je dosad. Svi modeli u seriji standardno su opremljeni četverojezgrenim Intel Core i5 procesorom radnog takta od 2,7 GHz do čak 3,2 GHz. A ako posjetite Apple Online Store možete sami konfigurisati svoj iMac s još snažnijim Intel Core i7 procesorom radnog takta do 3,4 GHz.

linija

graphics_hero

linija

Potpuno nova NVIDIA grafika.

Do 60% snažnija.

linija

Cijela serija novih iMac komjutera opremljena je naprednim NVIDIA GeForce grafičkim procesorima sazdanim na Kepler arhitekturi, koji imaju do 60 posto bolje performanse pri obavljanju intenzivnih grafičkih zadataka. U 3D igrama vidjet ćete više sličica u sekundi, a kućne filmove HD kvalitete montirat ćete još brže i s boljim odzivom no ikada prije.

linija

storage_hero

linija

Napredne mogućnosti spremanja podataka.

Hard disk. Flash. Ili najbolje od oboje.

linija

storage_hddHard disk do 3 TB.

Samo naprijed, snimite sve fotografije, kupite svu muziku i snimite sve videozapise koje želite. Novi iMac standardno je opremljen hard diskom kapaciteta 1 TB, no možete ga nadograditi diskom golemog kapaciteta do čak 3 TB koji nudi 50 posto više prostora za pohranu no što je ikada ranije bilo dostupno na iMac modelima.
storage_flashFlash spremanje do 768 GB.
Da biste maksimalizirali performanse, 27-inčni iMac možete – umjesto tradicionalnim tvrdim diskom – opremiti sa 768 GB flash prostora za spremanje. Flash prostor za spremanje ima do tri puta bolje performanse od tradicionalnog diska. Tu ćete brzinu jasno osjetiti prilikom pokretanja iMac komjutera, pokretanja aplikacije ili pregledavanja biblioteke fotografija.
storage_fusionPredstavljamo Fusion Drive.
Novi iMac donosi revolucionarnu mogućnost pohrane naziva Fusion Drive koji objedinjuje velik kapacitet tvrdog diska i visoke performanse flash pohrane. Fusion Drive automatski i pametno upravlja vašim podacima kako bi češće korištene aplikacije, dokumente, fotografije i druge datoteke zadržao na bržem flash prostoru za spremanje, a rjeđe korištene stavke premjestio na hard disk. Vrijeme pokretanja sistema bit će kraće, a kako sistem bude učio na koji način radite, osjetit ćete da se aplikacije pokreću brže i da brže pristupate datotekama.

linija

ports_hero

linija

Priključci i povezivost.

Njanaprednija I/O tehnologija velike brzine.

linija

features_thunderbolt_icon(2)Thunderbolt
Ultrabrz i ultrafleksibilan, maleni Thunderbolt priključak omogućuje dosad nedostižne brzine prijenosa i nevjerojatno raznolike mogućnosti proširivanja. Spojite periferne uređaje visokih performansi, kao što su vanjski pogoni, fotoaparati, uređaji za snimanje zvuka i slike, i obogatite svoje mogućnosti prikaza ekrana s priključkom Mini DisplayPort. Svi modeli iMac kompjutera opremljeni su sa dva Thunderbolt priključka s pomoću kojih možete stvoriti vrhunski desktop kompjuter dorastao svim izazovima.
usb_3USB 3
Ponesite pisač, digitalni fotoaparat, mobilni telefon i vanjski hard disk. Svaki iMac ima četiri USB 3 priključka brzine do 10 puta veće od USB 2 interfejsa, stoga ćete moći priključiti mnoštvo raznih perifernih uređaja, uključujući iPhone ili iPod, pisač ili Apple USB SuperDrive.
wifi_iconWi-Fi i Bluetooth
S najnovijom bežičnom tehnologijom 802.11n ugrađenom u iMac bez muke se povežite s Wi-Fi mrežom. Kompjuter također sadrži bežičnu Bluetooth 4.0 tehnologiju koja omogućuje trenutno korištenje omiljenih bežičnih dodataka, kao što su Apple bežična tastatura i Magic Mouse, bez potrebe za instalacijom.

linija

av_hero

linija

Zvučne i vizuelne karakteristike.

Sve je savršeno jasnije.

linija

Visoka vjernost zvuka i bolja zvučna slika.

Iako je kućište iMac komjutera tanje nego ikad, novi ugrađeni zvučnici diče se boljom kvalitetom zvuka no ikada prije. Stoga će vas prilikom slušanja novog muzičkog sadržaja, gledanja najnovijeg filma ili igranja omiljene akcijske igre osvojiti moćan trodimenzionalan zvuk.

Dva mikrofona. Čut će vas jasno i glasno.

iMac ima dva ugrađena mikrofona koja zajedničkim radom lociraju vaš glas i filtriranjem uklanjaju ostale zvukove oko vas. Time se postiže veća tačnost prilikom korištenja Diktata i bolja jasnoća tijekom FaceTime video poziva.

FaceTime HD kamera za video pozive u visokoj rezoluciji.

Uhvatite sve u kadar zahvaljujući oštrom HD videozapisu širokog formata. S ugrađenom FaceTime HD kamerom od 720p imat ćete osjećaj kao da se svi sagovornici nalaze u istoj prostoriji. Uputite FaceTime pozive s iMac kompjutera bilo kojem Mac, iPhone, iPad ili iPod touch uređaju koji podržava FaceTime.

linija

mouse_hero

linija

Bežični Magic Mouse ili Magic Trackpad.

Muli-Touch na dva načina.

linija

Odaberite savršenu kombinaciju bez suvišnih žica. Magic Mouse, koji standardno dolazi s iMac kompjuterom, omogućuje izvođenje jednostavnih mouse_trackpadpokreta duž njegove glatke, bešavne gornje maske. Jednim prstom se pomičite u bilo kojem smjeru, s dva listajte web-stranice i fotografije, a kliknuti i dvokliknuti možete svugdje. Da biste najbolje iskoristili sve Multi-Touch pokrete koji korištenje sistema OS X Mountain Lion čine tako jednostavnim i intuitivnim, odaberite Magic Trackpad u Apple Online Store trgovini. S potpuno staklenom površinom koja je prilagođena korištenju dodirom, to je najveći Multi-Touch trackpad koji je Apple napravio. Prostor za pomicanje, povlačenje, primicanje i odmicanje prstiju, zakretanje i drugo u najmanju je ruku obilat.

linija

mouse_gestures_gallery copy

linija

osx_hero

linija

OS X Mountain Lion.

Najnapredniji operativni sistem na svijetu.

linija

OS X Mountain Lion na najbolji način iskorištava nevjerojatne tehnologije u svakom Mac kompjuteru. On snažni kompjuter čini intuitivnim i jednostavnim za korištenje. S pomoću njega Multi-Touch pokreti na trackpadu su fluidni i prirodni. Olakšava pronalaženje, organizovanje, dijeljenje i skoro sve ostalo. A zahvaljujući usluzi iCloud, omogućava da Mac komjuter te iPhone, iPad i iPod touch uređaji izvanredno rade zajedno. 

linija

builtin_hero

linija

Odlične ugrađene aplikacije.

Sve što treba da napravite, sve što želite.

linija

iMac se isporučuje s paketom iLife aplikacija. Tu su iPhoto za organizovanje, uređivanje i dijeljenje fotografija, iMovie za kućnu izradu filmova u builtin_iconsholivudskom stilu i GarageBand za stvaranje izvrsne muzike. Također dobivate aplikacije za slanje e-pošte, upravljanje rasporedom i automatsko sigurnosno kopiranje podataka s Mac kompjutera. Postoji čak i aplikacija za kupovanje novih aplikacija u trgovini Mac App Store.

linija

icloud_title

linija

iCloud. Vaš sadržaj, na svim vašim uređajima.

linija

icloud_hero

linija

iCloud sprema vaše sadržaje i omogućava pristup muzici, fotografijama, kalendarima, kontaktima, dokumentima i ostalome s bilo kojeg uređaja. Stoga, ako s pomoću iPhone uređaja snimite fotografiju ili izmijenite raspored sastanaka na iPad uređaju, iCloud će se pobrinuti da se sve prikaže i na vašem Mac kompjuteru.

 


Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress